van boxtel hoorwinkels raalte opent deuren

Van Boxtel hoorwinkels in Raalte aan De Plas 3 is geopend. In het pand zat voorheen audiciën Jahoor! gevestigd. De hoorspecialist laat haar nieuwe winkel graag zien, dus nodigt inwoners van Raalte uit voor een bezoek tijdens de actieperiode die loopt tot en met 30 november. Van Boxtel hoorwinkels richt zich in deze vestiging niet enkel op nieuwe klanten, maar neemt ook de zorg van de huidige klanten en service van hoortoestellen over.

“De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om de winkel van Jahoor! hoorprofessionals om te toveren tot een Van Boxtel hoorwinkel met de look-en-feel die past bij ons bedrijf,” zegt Frans Story, Algemeen Directeur bij Van Boxtel hoorwinkels. “De overname van Jahoor Audiciens past in onze strategie en ambitie om onze aanwezigheid uit te breiden naar meer locaties in Nederland.”

Van Boxtel hoorwinkels kenmerkt zich door de bijzondere werkwijze ‘Acht Garanties’. Deze uitzonderlijke aanpak garandeert onder andere een persoonlijke benadering en een gratis proefperiode met het nieuwe hoortoestel. Verder kunnen klanten rekenen op een gratis hoormeting, directe levering van hoortoestellen en gratis onderhoud. De declaratie wordt bovendien rechtstreeks bij de zorgverzekeraar afgehandeld.

De nieuwe vestiging van Van Boxtel hoorwinkels organiseert een speciale openingsactie. Deze actie loopt tot en met zaterdag 30 november. Klanten kunnen bij de hoorwinkel aan De Plas 3 in Raalte terecht voor een gratis hoormeting en een ruim assortiment aan hooroplossingen en –bescherming.

Tijdens de openingsactie kunnen geïnteresseerden kennismaken met de nieuwe winkel en het team. Wie een hoortest doet krijgt een Bluetooth headset of een boekje vol vitaliteitstips mee naar huis. Bij aanschaf van een hoortoestel krijgt de klant een luxe plaid cadeau.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.