usv al voor rust klaar met nieuw heeten

In klasse 5A heeft Nieuw Heeten de thuiswedstrijd tegen USV met 1-4 verloren. Vorige week werd er door Nieuw Heeten nog redelijk kansloos verloren van Hoonhorst met 2-0. USV won vorige week nog met 2-1 van Bornerbroek, dat concurrent van Nieuw Heeten is onderin de middenmoot.

Nieuw Heeten begon de wedstrijd zeer matig, want al na zes minuten scoorden de bezoekers uit Nieuwleusen. Deze stand werd al na elf minuten verdubbeld en de opgave om punten te pakken werd voor Nieuw Heeten wel heel moeilijk. Via een fraai schot van buiten het zestien-meter-gebied maakt USV de 0-3. USV kreeg nog kansen op meer doelpunten, maar deze werden niet verzilverd. De ruststand was dus 0-3.

Voor Nieuw Heeten leek het een kansloze middag te worden. Vlak na rust verdedigde Nieuw Heeten slecht uit en wist USV hier door een fraai afstandschot van te profiteren, 0-4. Hierna ging Nieuw Heeten eindelijk beter voetballen en zette het druk op de goal van Nieuwleusen. In de 58e minuut speelde Harald Beltman zijn directe tegenstander fraai door de benen en leverde hij een prima voorzet af op Hessel Grolleman, 1-4. Nieuw Heeten miste tot overmaat van ramp nog een penalty en kreeg nog meer grote kansen op doelpunten, maar gescoord werd er niet meer.

“Het was de wedstrijd van persoonlijke fouten aan onze kant. USV zette veel druk en wij konden het spel daardoor niet maken. Door die druk maakten we de verkeerde keuzes en straften zij die keihard af. USV heeft dus goed gebruik gemaakt van onze zwaktes vandaag. Het is zonde dat we de tweede helft niet meer scoorden, want dat had misschien nog voor meer aansluiting gezorgd. We hebben deze wedstrijd dus verloren door persoonlijke fouten, dat is zonde”, aldus trainer Harold Sneller van Nieuw Heeten.

Zo eindigt Nieuw Heeten – USV in 1-4. USV stoot door deze overwinning door naar de tweede positie op de ranglijst. Nieuw Heeten staat onderin de middenmoot. Volgende week spelen beide teams niet. Pas een week later speelt Nieuw Heeten thuis tegen Zenderen Vooruit. USV gaat dan op bezoek bij SDOL uit Luttenberg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.