twee verdachten overval haverstraat gepakt

Op maandag 1 september werd de woning aan de Haverstraat met geweld door vijf mannen binnengedrongen. Onder bedreiging met een wapen eiste het vijftel geld.

De politie hield vorige week dinsdag al drie mannen aan die in verband werden gebracht met de woningoverval. Dit betrof twee mannen uit Zwolle (21 en 27) en een man uit Kampen (27). Deze dinsdag werden dus nog twee mannen aangehouden. Dat gebeurde in een woning aan de Ringdijk in Lelystad. De woning aan de Ringdijk en twee woningen aan het Strand en de Oostzeestraat zijn doorzocht en de verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau in Zwolle.

De politie gaat verder met het onderzoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.