turuc er weer bij in speciaal duel voor booy

Deniz Türüc zit zaterdagavond weer bij de wedstrijdselectie van Eagles voor het duel met FC Utrecht. Foeke Booy, voor wie de wedstrijd een speciaal tintje heeft, is zeer verheugd dat hij de spelmaker weer kan gebruiken.

“Ik neem Deniz mee, dus hij is wedstrijdfit en kan spelen”, laat de trainer weten. Of de middenvelder in de basis begint is onzeker. “Voor Schalk en De Sa komt het duel nog te vroeg. De Sa is teruggegaan naar Ajax om daar te revalideren, hij is immers ook van Ajax.”

Voor Booy wordt het in Utrecht een speciaal duel. “Ik heb er lang gewerkt natuurlijk en ken er heel veel mensen. Ik kom er nog regelmatig, omdat ik een seizoenskaart voor het leven heb. Daar maak ik dan wel eens gebruik van om FC Utrecht of andere teams te zien spelen”, aldus de coach.

Volgens Booy doet Utrecht het dit seizoen goed en ligt er voor Eagles een mooie taak om punten te halen in het uitduel. “Qua puntenaantal doen ze het prima en in de tweede helft tegen FC Twente vond ik ze goed spelen. Enerzijds lag dat aan het zwakke Twente, maar anderzijds ook aan het goede Utrecht. Veel jongens die ik ken uit de jeugdopleiding spelen nu in het eerste. Ayoub bijvoorbeeld, een heel erg goede speler die erg gedreven speelt. Voor ons ligt er een mooie uitdaging om punten te halen in de Galgenwaard.” Ayoub is overigens geschorst voor de wedstrijd tegen Eagles vanwege zijn twee gele kaarten in Enschede vorige week.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.