turuc eindelijk een keer geluk

“Laten we beginnen bij de eerste helft”, komt de middenvelder direct ter zake. “Het was voor mij persoonlijk weer even wennen om terug te zijn en we speelden heel erg slordig. Dat kwam mede door FC Utrecht, want zij presteerden het om ons heel erg lang onder hoge druk te zetten. De eerste helft speelde ik ook gewoon slecht. Veel passes gingen verkeerd en daarom wisselde ik met Jeffrey Rijsdijk van positie. Uiteindelijk wisten we de rust te halen met 0-0, maar kregen we er na rust direct twee om de oren.”

Na de twee Utrechtse doelpunten leek het gedaan met Eagles, maar Türüc zorgde er persoonlijk voor dat de spanning terug kwam in het duel. “Ik dacht, nou laat maar, ik ga gewoon weer op mijn eigen positie spelen. Drie minuten na de 2-0 dribbelde ik naar binnen en schoot ik met links. Ik had wat geluk dat de bal werd aangeraakt, maar het doelpunt telt wel. Iedereen wil belangrijk zijn en ik wilde vandaag ook mijn stempel op de wedstrijd drukken. De 2-1 die ik vanavond maakte is echt een heel belangrijk doelpunt geweest, daar ben ik zeer blij om”, aldus Türüc.

Wissel

Türüc werd tien minuten voor tijd naar de kant gehaald, maar dat had volgens de speler zelf niet hoeven te gebeuren. “Ik zei nog zo tegen de trainer, ik wil er niet uit! Uiteindelijk is de trainer de baas en heeft hij me gewisseld. Hij had wel gelijk natuurlijk, want hoe langer ik speelde, hoe meer vermoeid ik werd. Met de vermoeidheid voelde ik mijn enkel slapper worden en werd de kans op een blessure ook groter”, realiseert Türüc zich. Op de bank kreeg hij nog een spannende tien minuten voorgeschoteld. “Ik had vertrouwen in de ploeg dat we een punt over de streep zouden trekken, maar was ook bang. Als we er maar niet weer een tegen krijgen in de laatste minuten dacht ik. Dat we dan nog zelfs de winnende maken is geweldig. Het is voor het eerst in drie jaar tijd dat we op deze manier weten te winnen, volgens mij. Eindelijk hadden we een keer geluk, dat mocht ook wel.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.