terugblik en prijswinnaars hallowiejeweek

Heksen & Tovenaars Knutselmiddag en Hallowieje Bloemschikken. Het begon met de jeugd op woensdag 15 okt. met het Hallowien knutselen en ’s avonds met het bloemschikken, waarbij een ieder met een mooi werkstuk naar huis ging.

De heksenmarkt

Waanzinnig! Wat heeft iedereen genoten en wat waren er veel duistere figuren afgelopen week in het anders zo kleurrijke dorp aan de IJssel! De kostuums waren prachtig en vaak levensecht……ze brachten het decor, een tot spookstad omgetoverd winkelgebied, maximaal tot leven! Dit gold in het bijzonder tijdens de heksenmarkt van afgelopen vrijdagavond. De beelden spreken voor zich!

Mooiste kostuum

Aan de jury de schone taak om een 3 tal kinderen te bekronen met hun ‘mooiste kostuum’. De prijswinnaars zijn: Kinderen Blom uit Olst, C.van Dartel en K.Grootenhuis uit Wijhe en S. en E. Draaijer uit Wijhe

Daarnaast riep de jury de kraam van Mico Bodywear uit tot mooiste ondernemerskraam van de Heksenmarkt.

Spookwandeltocht

Zaterdagavond werd er een nieuwe activiteit georganiseerd nl. de Spookwandeltocht. Meer dan 40 “spookachtige enge figuren” vermaakten meer dan 500 wandelaars in het griezelbos en in het centrum van Wijhe.

Straatversierwedstrijd

‘De Jakke’ wist als straat de eerste prijs in de wacht te slepen in de straatversierwedstrijd. Een sfeervolle straat met hun eigen ontwerp en decor. Een eervolle vermelding volgde voor de heer van Dartel die aan de Noorder Koeslag te Wijhe Hallowieje prachtig tot leven wist te brengen.

Consumentenstempelaktie

De winnaars van de consumentenstempelactie worden komende week bekend gemaakt en door de organisatie zelf op de hoogte gebracht.

Gastvrij Wijhe dankt iedereen die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan een zeer geslaagde Hallowiejeweek! Op naar volgend jaar!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.