technoprint volop aanwezig als specialist

Marleen Halman en Leonie Blom verzorgen de totale productie van Technoprint, ondersteund door eigen monteurs. Waar de een sterk gespecialiseerd is in het technische deel vult de ander aan met het ontwerpen en voorbereiden van de opdrachten. Ze staan echter beiden hun “mannetje” voor het totaal/eind product.

In de afgelopen decennia is er natuurlijk veel gebeurd op het gebied van sign-making. De mogelijkheden om je product te promoten zijn zo veel meer divers geworden. Waar we van start zijn gegaan met naambordjes en reclamebordjes, die overigens nog veelvuldig worden gebruikt, ontwerpen we tegen¬woordig o.a. reclame-uitingen op design spandoeken in frames of (naam)vermeldingen op lichtbakken, al of niet gebruik makend van in eigen huis ontwikkelde digitale full colour verlichting.

“We zijn niet alleen aan het ontwer¬pen, plakken en monteren in ons eigen kantoor en (grote) montagehal, we gaan ook dagelijks op locatie om voor onze klanten een reclame uiting te monteren of auto’s te beplakken. Onze klantenkring varieert van gaswinningsbedrijven, auto leasemaatschappijen tot plaatselijke voetbalclubs en bedrijven. Waarbij elke doelgroep zijn eigen benadering en veiligheidseisen heeft.

Dat maakt ons vak ook zo interessant!”

We willen nog steeds toonaangevend zijn in ons vakgebied, dat is duidelijk. We streven er voortdurend naar om milieuvriendelijk en innovatief te ondernemen. We staan niet stil! In de nabije toekomst zal onze nieuwe website worden gelanceerd waarop we alle reclame mogelijkheden die we bieden fraai vormgegeven maar vooral duidelijk zullen weergeven.

Dat de klantenkring nog steeds groeit, komt volgens Marleen en Leonie omdat ze deskundig zijn, jarenlange ervaring hebben en met de klant meedenken.

We kunnen helpen met het ontwik¬kelen van een reclame-uiting maar geven bijvoorbeeld ook advies wanneer een object moet worden beplakt met een full colour print dan willen we nl. graag weten op welke ondergrond het komt. Een foto van het object geeft vaak uitsluitsel over de aanpak van de klus. Wanneer een gevelreclame bijvoorbeeld om veiligheidsredenen (te) hoog hangt voor een ladder dan komen we met eigen hoogwerker(s) of nemen een steiger mee. Bovendien hebben we zeer snelle en betrouwbare levertijden, sommige producten zelfs binnen 1 dag en tegen concurrerende prijzen.

Technoprint is VCA gecertificeerd, SEI erkend installateur en in het bezit van BVH.

Bent u van plan een nieuwe of bestaande reclame-uiting aan te schaffen?

Vraag ons vrijblijvend om een advies en offerte, wij zijn u graag van dienst!

L.J. Costerstraat 15, 8141 GN Heino | tel. 0572-393015 | info@technoprintholland.nl staging2.technoprintholland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.