techniektoppers op het agnieten college

Op 8, 9 en 10 oktober jl. konden leerlingen van het Agnietencollege en de achtste groepers van alle basisscholen in Nieuwleusen in samenwerking met diverse bedrijven uit de regio zich oriënteren op en werken met techniek.

Om de kinderen plezier in de techniek te laten ervaren hadden een aantal vrijwilligers en bedrijven een programma met moderne elektronica ontwikkeld. Het doel is een interactieve kennismaking met diverse gebieden uit de wereld van de elektronica, en andere technische gebieden.

De dagen werden geleid door docenten en werknemers van Selecsys, Selcom, Selcare, en door vele vrijwilligers, nu gepensioneerd, maar afkomstig uit de techniek, of het onderwijs. Ook werden er techniekworkshops gegeven door de docenten van het Agnieten College.

Voor ouders was donderdag een speciale kijkavond gepland, waarbij ‘’Waarom kiezen voor Techniek’’ het thema was. Op vrijdag gingen de leerlingen van het Agnietencollege op bedrijvenbezoek en kwamen de basisschoolleerlingen van groep 8 op bezoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.