Home / archiefcentraal / tafeltennisvereniging zoekt seniorenleden

tafeltennisvereniging zoekt seniorenleden

TTV Effect uit Mariënheem wil één team meer in de competitie. Daarom zoekt de club seniorenleden. Door blessureleed en één afzegging is het ledental nu dusdanig dat er net geen vier teams zijn samen te stellen.

“Het zou geweldig zijn als er enkele mensen in onze gemeente hun batje weer te voorschijn zouden willen halen ongeacht of ze 20, 40 of 60 jaar oud zijn,” laat de vereniging weten. Er is plek in de voorjaarscompetitie voor spelers van de eerste tot en met de vijfde klasse. Ook senioren zonder wedstrijdervaring zijn natuurlijk welkom.

Neem voor meer info even contact op met Tim Kuiper via ttveffect@gmail.com

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.