tafeltennisles voor bassischoolleerlingen heino

Om kinderen kennis te laten maken met tafeltennis verzorgt TTV Heino ook dit jaar twee weken lang de gymlessen voor bassischoolleerlingen. Naast de Heinose bassischolende de Dolfijn, Gouden Emmer en Springplank doen ook de St. Nicolaasschool uit Lierderholthuis en de Linde uit Laag Zuthem mee.

In tafeltenniscentrum het Roekenest krijgen de leerlingen van groep 4 tot en met 8 les in de belangrijkste tafeltennisvaardigheden. Er wordt getraind op zes basisvaardigheden: mikken, voetenwerk, balanceren, effect, jongleren en overspelen.

De aanschaf van het benodigde spelmateriaal hiervoor is mede mogelijk gemaakt door Erwin Otten van Regiobank, sponsor van Table Stars Heino. Na de laatste training ontvangen alle deelnemers een diploma. Dag twee zit er inmiddels op, de eerste 273 van de in totaal 538 leerlingen hebben hun eerste les gehad. De komende dagen en ook volgende week zal er nog druk geoefend worden door de jonge talenten.

Er wordt toegewerkt naar de grote strijd: Table Stars de Battle of Heino. Kinderen uit Heino kunnen hiermee direct het effect van de tafeltennislessen aan de praktijk toetsen. Tijdens de Heinose Battle wordt uitgemaakt wie de sterkste spelers zijn van de Heinose scholen en op basis hiervan kan per school het sterkste team worden samengesteld voor de landelijke Battle op 1 maart in Zwolle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.