sw4d zwanen op safari tijdens kidsroute

Tja, het gaat natuurlijk altijd om dieren en die laten zich niet altijd zien op momenten dat wij het graag willen. Toch was de route het aanzien meer dan waard. Een prachtige wandeling in de nabijheid van en over de Hondemotsweg.

De aandacht van de kinderen ging nog meer uit naar het motorisch geweld dat in de omgeving te horen was. Een drietal jonge motorcrossers deed zijn uiterste best om de mooiste capriolen uit te halen. En laat dat nu net bij de rustplaats zijn, dus dat kwam goed uit.

Het zorgde voor de jongste lopers voor een mooie onderbreking, want sommigen zaten er aardig doorheen. De jongste deelnemer, Pim van der Weegh (4 jaar) had het ook niet al te breed, al was daar na afloop in de Vierdaagsetent weinig van te merken. Hij huppelde daar weer vrolijk rond in zijn nieuwste aanwinst: een paars SW4D T-shirt. Die verdiende hij met zijn prachtige Safari Selfie, gemaakt tijdens de Alpaca-route van dinsdag. Wie het T-shirt van woensdag wint, wordt donderdagmiddag voor de start van dag 3 bekend gemaakt.

Overigens: Echte Bakker Jorink maakt elk jaar een speciaal SW4D Fit kids broodje. Dit jaar bestaat het SW4D Fit broodje uit havermout en cranberries. Patrick Jorink: “Elk jaar is het weer een leuke uitdaging om een energierijk en lekker broodje te maken voor de kinderen”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.