sw4d kids genieten van alpacaroute

Meteen tijdens de eerste wandeldag van de ‘Sallandse Wandelsafari’, zoals het Kidsprogramma 2014 is gedoopt, werd duidelijk dat iedereen laaiend enthousiast was over de nieuwe routes.

Althans, de Alpacaroute kreeg van iedereen de handen op elkaar. Niet in de laatste plaats vanwege de alpaca’s bij de familie Booijink die overigens wel op gepaste afstand het wandelgeweld gadesloegen. Maar, er was meer ‘dierengeweld’. Buffels, hooglanders, hertjes, de kinderen waren behoorlijk onder de indruk: “Wat lopen er veel buiten!”

Uiteraard genoten de Kids ook weer volop van de aanwezigheid van Toffe Peer en Alie Ananas die vele vragen kregen afgevuurd over hun huwelijk van aanstaande vrijdag. Vooral de kus (wel of niet) bleek de gemoederen van de jeugdige deelnemers behoorlijk bezig te houden.

Wat de Kids (of in ieder geval de ouders) ook bezighield, was de Safari Selfie. Onderweg een mooie Safarifoto maken en dan deze posten op Facebook. Het is goed als reclame voor de Wandelvierdaagse en tevens kan het de inzender een leuk Vierdaagse T-shirt opleveren. De organisatie is verheugd over het aantal ingestuurde Safari Selfies. “Het is zeker een succes!”, aldus chef social media Lisa Heethaar. “Maar er kan natuurlijk altijd meer bij”, zegt ze met een veelzeggende glimlach.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.