sw4d heino rolt de rode loper uit

Heino heeft woensdag letterlijk de rode loper voor de wandelaars van de Sallandse Wandelvierdaagse uitgerold. Aan de Canadastraat, ter hoogte van Oortwijn (waar ook een rustpunt was), lag een rode loper op straat.

Wie bij Oortwijn aanlegde, kon genieten van muziek van gezelligheidskoor de Pompedoers. Burgemeester Zoon heette de wandelaars van harte welkom in Heino. Voordat de wandelaars van de veertig kilometer in Heino kwamen, liepen ze zelfs nog door Hoonhorst.

Overigens konden de wandelaars woensdag in een heel bijzondere stoel uitrusten bij Oortwijn. Er stond een rode stoel van Seine Wonen Heino. Wandelaars konden zelfs bieden op de stoel. De opbrengst van de stoel gaat naar een actie van Paulien Boxebeld. Zij zamelt geld in voor een goede doelenfietstocht in Vietnam.

Vlak na de start wandelden alle deelnemers via het Hofhteater naar ’t Reelaer. De dertig en veertig kilometer gingen langs Aver Heino. De twintig kilometer ging via ’t Reelaer en de Berkendijk Heino in.

Op de terugweg vanuit Heino richting Raalte deden de wandelaars ’t Natuurlijk Huus nog aan. Ook daar was een pauzeplek ingericht.

Met de weersomstandigheden van deze week, het aantal voorinschrijvingen en de stemming onder de wandelaars, lijkt het erop dat SW4D ook dit jaar regelrecht op een bezoekersrecord afstevent.

Donderdag gaan de wandelaars richting Luttenberg. Ook dat dorp pakt weer uit om de wandelaars welkom te heten. De deelnemers worden daar vorstelijk onthaald.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.