sv welsum speelt weer in de oude kleuren

Het team speelt weer in de oude clubkleuren, wat inhoudt een rood/wit shirt, een zwarte broek en de rode kousen. Om die reden moest natuurlijk een nieuwe foto gemaakt worden met spelers en sponsoren. De sponsoren werden na de foto door John Hamer in de bloemetjes gezet en bedankt voor hun inzet.

Elftal SV Welsum

Voorzitter SV Welsum Marc Schouten zei: “Een aantal jaren terug zag het er voor de afdeling voetbal nog somber uit toen zijn we van twee elftallen teruggegaan naar één elftal. Gelukkig hebben we de afgelopen tijd weer een aantal nieuwe spelers kunnen begroeten en bestaat de afdeling voetbal nu uit 20 spelers. Het elftal speelt in de zevende klasse reserve KNVB. In de verre omgeving staan ze bekend als de Old Stars van het Oosten”. Er zit zevenenveertig jaar verschil tussen de jongste en de oudste speler. Henk van Tongeren (keeper) is 65 jaar en Kilian Hollander is 18 jaar.

Gezelligheid staat hoog in het vaandel van deze groep voetballers. Als de heren uit voetballen steken ze nadien altijd even aan bij Eettapperij Bijsterbosch om na te praten over de geleverde prestaties en om de harmonie, met elkaar, onder het genot van een biertje te versterken.

Topscoorder

Henk Bijsterbosch kwam ook nog even naar voren. Hij deelt jaarlijks op persoonlijke titel de topscoorders bokaal uit aan de meest doeltreffende speler. Deze bokaal voor het seizoen 2013/2014 werd dit jaar uitgereikt aan Marc Driessen met een totaal van 14 doelpunten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.