summercamp heino neemt ecodrome over

Summercamp Heino groeit door en wil haar bezoekers naast een landelijke ook een stedelijke bestemming aan gaan bieden. In Zwolle kunnen straks naast groepen kinderen en jongeren, ook andere groepen zoals families, gezinnen, vriendengroepen en collega’s terecht voor een divers aanbod aan activiteiten. Het terrein zal zo ingericht worden dat bezoekers er zowel met mooi als minder mooi weer goed terecht kunnen. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het groene en blauwe karakter van het terrein.

Verwacht wordt dat ‘TiZwolle in het voorjaar van 2015 al deels opengesteld kan worden voor dagrecreatie. Daaropvolgend wordt er ook een groepsaccommodatie met 300 bedden gerealiseerd, waarbij de verblijfsrecreatie en dagrecreatie elkaar ondersteunen.

Wethouder René de Heer is verheugd over de plannen van ‘TiZwolle. “Met Summercamp Heino hebben we een goede investeerder en exploitant gevonden die op het voormalige Ecodrome een mooi vrijetijdspark realiseert. Een partij die bewezen heeft met respect voor de omgeving een goedlopende recreatie-onderneming te kunnen draaien. Ik ben ervan overtuigd dat de mensen van Summercamp Heino op deze plek iets kunnen neerzetten dat zowel voor de inwoners van Zwolle als voor bezoekers van buiten iets toevoegt aan de bestaande vrijetijdsmogelijkheden.

Summercamp Heino organiseert al jaren groepsreizen en streeft ernaar om veilig vermaak en verblijf voor groepen jongeren mogelijk te maken. Summercamp Heino exploiteert naast het vakantiepark ook een eigen outdoorpark, GoChallenge en een eigen touringcaronderneming, ElboBus – Trailways.

Het landelijk gelegen park nabij Heino is in vijftig jaar tijd door meer dan een miljoen jongeren uit binnen- en buitenland bezocht. In de loop der jaren is het park uitgegroeid tot een veelzijdige accommodatie voor jeugdgroepen zoals scholen en verenigingen. Momenteel telt de accommodatie meer dan 1000 bedden en verblijven er jaarlijks meer dan 30.000 bezoekers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.