Home / archiefcentraal / st antoniusschool wint scholenvolleybal

st antoniusschool wint scholenvolleybal

Salvora stuurde ons een verslag van de dag.

‘Zoals elk jaar organiseerde volleybalvereniging Salvora ook deze herfstvakantie weer het scholenvolleybaltoernooi. Vanochtend vond het spektakel plaats in sporthal Tijenraan. Dertig teams uit de groepen 5 en 6 van basisscholen uit de gemeente Raalte speelden wedstrijden CMV-volleybal tegen elkaar. CMV-volleybal is een gooi- en vangspel, als voorloper op het echte volleybal.

Onder toeziend oog van ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, juffen en meesters en andere bekenden op de tribune, hebben de jongens en meiden hun uiterste best gedaan maar ook veel plezier gemaakt.

In de troostfinale was de Vogelaar 2 te sterk voor de Linderte 1; zij hebben de 3e resp. 4e plek behaald. In de finale tussen de Vogelaar 1 en St. Antonius 1 was de Vogelaar net niet sterk genoeg en ging de overwinning naar St. Antonius 1. De kinderen uit de eerste 4 teams gingen allemaal met een prijs naar huis. De teams die de 1e, 2e en 3e plek hebben behaald kregen ook nog eens een beker om op school te laten zien.’

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.