sport met gezond verstand

Sporten is gezond, maar sporten met gezond verstand is nog gezonder. Dat stelt Mannes Naeff, sportarts van de nieuwe Sportpoli van het Deventer Ziekenhuis. Wekelijks ziet hij veel sporters met kwetsuren en blessures langskomen.

Het Deventer Ziekenhuis heeft sinds kort een sportpoli waar mensen gezien kunnen worden met sport gerelateerde klachten en blessures. Dat gebeurt door verschillende medische disciplines. Waaronder een orthopeed, fysiotherapeut en een sportarts. ‘Op de Sportpoli zit de sporter altijd goed, omdat we met meerdere experts naar een sporter kijken en hem of haar met een gezamenlijk advies of behandelplan kunnen helpen’, aldus Mannes Naeff.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.