sdol de sterkste in concurrentiestrijd

SDOL heeft de thuiswedstrijd tegen concurrent SV Raalte met 3-1 gewonnen. De ploeg uit Luttenberg stijgt hierdoor van de 7e naar de 6e plaats.

Toch keek de ploeg van Remco Solen al gauw tegen een achterstand aan. Nick van Tolij zette de bezoekers in de 7e minuut op een 0-1 voorsprong. SDOL toonde karakter wat resulteerde in de gelijkmaker van Ruud Alferink in de 28e minuut. Na de rust schoot SDOL uit de startblokken. Ludo Zwakenberg zette de ploeg uit Luttenberg in de 49e op een 2-1 voorsprong. Diezelfde Ludo Zwakenberg benutte in de 81e minuut een strafschop en bracht de eindstand op 3-1.

SV Raalte loopt opnieuw tegen een nederlaag aan. Twee weken geleden werd de uitwedstrijd tegen Mariënheem in de blessuretijd verloren en ook vorige week ging het mis, de ploeg van trainer Jan Plagman liep tegen een thuisnederlaag aan in de wedstrijd tegen Bornerbroek. Volgende week zal de ploeg uit Raalte proberen een einde te maken aan de negatieve reeks, ze spelen dan thuis tegen Langeveen.

SDOL speelt volgende week tegen La Premiere.

Overigens liep Raalte-speler Middendorp tegen een vervelende blessure aan: Hij blijkt zijn kuitbeen te hebben gebroken en zijn enkelbanden te hebben ingescheurd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.