schuppanzigh kwartet in t laer

Het Schuppanzigh-Quartett behoort tot de succesvolste strijkkwartetten die zich de laatste jaren op historische instrumenten met het klassieke- en vroeg romantische repertoire hebben beziggehouden. “Ieder kwartet, ieder deel, wordt bij de Schuppanzighs tot een zaak van leven of dood” schreef de pers.

Op zondag 2 november om 15.00u geeft het kwartet een concert op Landgoed Het Laer, Het Laer 2 in Ommen. Op het programma staan o.a. het eerste kwartet uit Op. 18 van Beethoven en Op. 54 van Haydn. De leden van het Schuppanzigh-Quartett spelen als solisten en aanvoerders in toonaangevende orkesten en ensembles op het gebied van de Oude Muziek, zoals Concerto Köln, Amsterdam Baroque Orchestra en het Freiburger Barockorchester.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar à € 32,50 incl consumpties vooraf en in de pauze. Bij dit concert bestaat de mogelijkheid in te tekenen voor een speciaal concertmenu in het nabijgelegen Hotel de Zon. Het betreft een 2-gangen diner incl. een glas huiswijn voor slechts € 27,50 p.p. Reserveren op 0345-582521 of via staging2.kasteelconcerten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.