schulten en elferink showen voor haarwensen

Schulten Feel Fashion en Elferink Mode uit Wijhe doen op 8 oktober mee aan een modeshow in Diepenveen die in het teken staat van Stichting Haarwensen. Voor het derde achtereenvolgende jaar houdt Pavette@All op 8 oktober van 19.30 tot 22.00 uur namelijk het Beauty en Lifestyle Event in de Hof van Salland.

Op deze avond word je verrast door een wervelende modeshow. Aan de show doen onder anderen Schulten Feel Fashion en Elferink Mode mee. Tevens wordt door Pavette@All lingerie en badkleding geshowd, speciaal ontworpen voor borstgeopereerde vrouwen. Dat de modeshow in oktober plaatsvindt heeft te maken met het feit dat oktober de borstkankermaand is.

Naast de modeshow, zijn er diverse stands op het gebied van beauty en lifestyle. Ook wordt er ter plekke haar afgestaan. Hierbij wordt het lange haar afgeknipt en gedoneerd aan Stichting Haarwensen. De stichting leunt op donaties en giften uit het land. Mede dankzij de ondersteuning van de deelnemende bedrijven hebben ze vorig jaar een haarwerk weten te realiseren voor een kind. De kosten voor een haarwerk zijn 1500 euro.

“Dit jaar willen we dat zeker evenaren”, aldus de organisatie. “We kunnen dit uiteraard niet alleen, en hebben dus onze lotenverkoop weer gestart zodat we ook in 2014 weer een kind blij kunnen maken en misschien wel twee. Mede door jouw hulp!”

De toegang voor het evenement is gratis. De loten a 2,50 per stuk zijn ter plekke verkrijgbaar maar ook nu al bij Elferink en Schulten.

Haarwensen

Stichting Haarwensen levert gratis haarwerken(pruiken) aan kinderen tot en met18 jaar die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden. Zij zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar helaas is dit financieel niet voor iedereen mogelijk. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een haarwerk van echt haar kunnen dragen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Pavette@All is steunpunt voor Oost Nederland. Ieder kind uit het oostelijk deel van Nederland die haarverlies heeft kan bij Pavette@All een gratis haarwerk aangemeten krijgen en om de twee a drie weken terugkomen om het haarwerk (in dit geval bij Pavette@All) te laten reinigen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.