Home / archiefcentraal / sallandse techniekdagen bij jansen

sallandse techniekdagen bij jansen

Tijdens de jaarlijkse Sallandse Techniekdagen was dit jaar ook Jansen Wijhe gastheer. Leerlingen van de bovenbouw van de basisscholen en de onderbouw van het voortgezet onderwijs mochten kijkje in de keuken nemen. Onder begeleiding van de medewerkers mochten de junior-machinisten zelf verschillende graafmachines uitproberen. Ook werd het composteerproces gedemonstreerd. De voorbereidende techniek-ontwerpen, die de leerlingen op school hadden gemaakt werden in de loods tentoongesteld.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.