sallands crosscircuit competitie nu al vol

Het dertiende Sallands Crosscircuit belooft opnieuw een groot succes te worden. Nu al zijn alle startnummers voor de competitie uitgegeven. Inschrijven voor de afzonderlijke wedstrijden blijft vooralsnog en ruimschoots mogelijk.

Op zondag twee november gaat het Sallands crosscircuit van start met de Echte Bakker Jorink Crossloop op het terrein van Omni Mobilae. Als eerste in een rij van elf crosslopen wordt hier de toon gezet voor een laagdrempelig hardloopfeest dat over 10 achtereenvolgende weekends wordt uitgerold. Met de Schalmloop in Mariënheem op zondag 18 januari wordt de aanstaande editie bezegeld. Dan hebben weer vele duizenden hardlopers hun hart kunnen ophalen aan gelijkwaardige, doch kleurrijke crosslopen in alle Sallandse dorpen. Naast de recreatieve loop komen de wedstrijdlopers aan hun trekken in een wintercompetitie.

Het maximum aantal van 400 competitielopers werd gisteren al gehaald, waardoor de inschrijving voor dit onderdeel meteen uit de lucht ging. Dit aantal doorbreekt het record van vorig jaar. Met nadruk wijst het bestuur van de Stichting Sallands Crosscircuit er op dat dit quotum de competitie betreft en niets van doen heeft met elke afzonderlijke loop. Hiervoor kan iedereen zich – bij voorkeur online – inschrijven via staging2.sallandscrosscircuit.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.