Home / archiefcentraal / salland steunt mkb deventer

salland steunt mkb deventer

“Het MKB is de kurk waarop onze economie drijft”, aldus premier Rutte in mei 2014. In het MKB wordt veel werk verzet door relatief weinig mensen. Uitval van één of twee werknemers kan grote gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering.

Salland Zorgverzekeringen weet hoe belangrijk het voor een kleine ondernemer is om werknemers gezond te houden. Daarom zijn ze trots op de goede relatie met MKB Deventer. Als regionale zorgverzekeraar zorgen ze ervoor dat de zorg voor werknemers toegankelijk én betaalbaar blijft. Zo krijgen klanten die zich verzekeren via de collectiviteit van het MKB, een flinke korting op hun premie. Niet alleen werkgevers uit Deventer maar ook uit Raalte, Olst-Wijhe, Voorst, Holten-Rijssen en Lochem kunnen zich bij MKB Deventer aanmelden.

Naast de aantrekkelijke collectiviteitskorting op de Salland zorgverzekering, kunnen werknemers ook profiteren van veel andere klantvoordelen.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Home / archiefcentraal / salland steunt mkb deventer

salland steunt mkb deventer

Salland Zorgverzekeringen weet hoe belangrijk het voor een kleine ondernemer is om werknemers gezond te houden. Daarom zijn ze trots op de goede relatie met MKB Deventer. Als regionale zorgverzekeraar zorgen ze ervoor dat de zorg voor werknemers toegankelijk én betaalbaar blijft. Zo krijgen klanten die zich verzekeren via de collectiviteit van het MKB, een flinke korting op hun premie. Niet alleen werkgevers uit Deventer maar ook uit Raalte, Olst-Wijhe, Voorst, Holten-Rijssen en Lochem kunnen zich bij MKB Deventer aanmelden.

Naast de aantrekkelijke collectiviteitskorting op de Salland zorgverzekering, kunnen werknemers ook profiteren van veel andere klantvoordelen.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.