salland festival zucht onder vrijwilligerstekort

“Oorzaken daarvan zijn dat het erg lastig is om actieve, enthousiaste commissieleden te vinden die ons willen helpen. En door de weggevallen provinciale en gemeentelijke subsidies is het financieel eveneens een zware opgave,” benadrukt het bestuur. “Het is toch ongelofelijk dat een cultureel evenement in Raalte, dat al 38 jaar heeft plaatsgevonden, door de gemeente niet meer wordt ondersteund. Een Internationaal Folkloristisch Festival dat ook provinciaal het enige evenement is op dit gebied.”

De organisatie vraagt naar mensen die willen helpen met het organiseren van het festival. Zo worden er mensen gezocht voor de sponsorcommissie, programmacommissie en huisvestingscommissie. Lijkt het je leuk om te helpen? Of wil je eerst wat meer weten?

Vragen en aanmelden om te helpen kan via secretariaat.sallandfestival@gmail.com . “De organisatie zou heel graag het 40-jarig jubileum in 2016 willen halen,” het bestuur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.