residence care shirtsponsor smhc

Na wekenlange besprekingen is het gelukt! Hockeyclub SMHC Raalte heeft Residence Care Huisoppasdiensten uit Wijhe bereid gevonden om shirtsponsor te worden van Dames 1 en Dames 2 voor drie seizoenen. Residence Care is gespecialiseerd in huisoppas gedurende de afwezigheid van de eigenaar tijdens vakantie, zakenreis, erflatingskwesties of bij verkoop van het huis. Het tijdelijke beheer wordt uitgevoerd door gepensioneerde echtparen met een militaire of een politieachtergrond.

De aanwezigheid van deze “jonge” enthousiaste mensen werkt preventief tegen inbraak of kraak en de eventueel aanwezige dieren kunnen thuis worden gelaten. Bij het eerste en het tweede elftal van de Dames van SMHC Raalte is dat jonge enthousiasme overduidelijk aanwezig. Leuke sportieve meiden die een en al positiviteit en frisheid uitstralen. Voor Residence Care is dit een reden om zich als sponsor te verbinden aan de hockeyclub.

De laatste tijd staat hockey weer volop in de belangstelling. SMHC Raalte merkt dit aan een grote toename van het aantal jeugd-en seniorleden. “Deze groep is reclame voor het hockey in Raalte”, zei de heer de Jongh bij ondertekening van het contract. SMHC Raalte is ervan overtuigd dat de keuze van Residence Care voor SMHC een hele goede zal zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.