Home / archiefcentraal / raaltenaar duwt agente om

raaltenaar duwt agente om

Een agente wilde de partijen scheiden en ging tussen hen in staan. Op een gegeven moment duwde de 25-jarige man de agente hard achteruit, waarna ze viel. De agente hield aan het voorval een pijnlijke rug en knie over. De 25-jarige man is aangehouden voor mishandeling en ingesloten voor nader verhoor.

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.