raalte is kapsalon rijker laura deunk

Na 8 weken hard werken mag het eindresultaat er zijn. Raalte heeft er een hippe en professionele kapsalon bij die op een perfecte locatie ligt. Vlak bij het centrum van Raalte maar wel met eigen parkeergelegenheid voor de deur. De salon heeft een warme industriële uitstraling waar je heerlijk ontspannen je kappersbehandeling kunt ondergaan. Met de komst van de vernieuwde salon wil Laura luxe en aandacht betaalbaar maken. De prijzen van de salon zijn dan ook concurrerend.

Laura: “In de wereld waarin we nu leven moeten we allemaal hard werken en is er weinig tijd en plek voor ontspanning. Dat kleine stukje ontspanning wil ik graag weer terugbrengen in de kapsalon. Tijd nemen en tijd geven voor een klant, geen fabriekswerk maar persoonlijke aandacht waarbij ik luister naar de wensen van de klant en hier ook zoveel mogelijk naar probeer te handelen. Met de trainingen die ik volg, blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en technieken zo kan ik ook het beste advies geven aan mijn klanten. Mijn motto is en blijft dan ook: Uw haar is mijn visie”

Meer foto's