quiten biemans wint sw4d fiets van kruiper

Quiten Biemans uit Deventer heeft een fiets gewonnen met zijn deelname aan de Sallandse Wandelvierdaagse. Hij heeft de fiets onlangs opgehaald bij Kruiper Tweewielers in Raalte.

Tijdens de zevende editie van de Sallandse Wandelvierdaagse waren er honderden kinderen actief op de Sallandse wandelpaden. Op de slotdag van de SW4D was er traditiegetrouw de prijsverloting voor de kinderen die vier dagen hadden meegelopen.

De prijzen waren onder andere: TopKid rekening + 50 euro van Rabobank Salland, onderwatercamera’s van Foto&Zo, kappersbonnen van Kapper Schuurman, Dvd-spelerset, voetbaltafel, inlineskates, viskoffer en een skateboard van Gamma Raalte.

De superhoofdprijs, een splinternieuwe fiets van Kruiper Tweewielers uit Raalte, werd gewonnen door Quiten Biemans uit Deventer. De blije winnaar kwam onlangs naar Raalte en ontving de stoere fiets van Marcel en Caroline Kruiper.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.