Home / archiefcentraal / pvda olst wijhe wil extra inzet op voorzieningen

pvda olst wijhe wil extra inzet op voorzieningen

Ook moet gekeken worden naar de positie van het Holstohus in Olst. De PvdA presenteert bij de behandeling van het raadsvoorstel over het bibliotheekwerk een alternatief financieringsvoorstel. In plaats van 38.500 euro wordt er 22.000 euro op het bibliotheekwerk bezuinigd. “Op deze wijze wordt de stichting Bibliotheek Olst Wijhe in staat gesteld om op een fatsoenlijke wijze een servicepunt in de kern Wijhe in de benen te houden,” aldus de PvdA. Later dit jaar komt de partij met aanvullende voorstellen voor het Wijhese zwembad en het Holstohus.

In de onlangs gepresenteerde begroting 2015-2018 heeft het college van B. en W. een bedrag van 81.000 euro opgenomen voor nieuw beleid. De PvdA vindt dat dit geld benut moet worden om het niveau van belangrijke voorzieningen in Olst-Wijhe op peil te houden.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.