prijswinnaars zomertoer sw4d bekend

Meiberg won het wandelarrangement voor twee personen. Dat bestaat uit twee overnachtingen inclusief ontbijt bij Bed and Breakfast All Seasons in Winterberg (D). De eigenaren zijn José en Frans Blom die voorheen woonachtig waren in Heino.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar is de promotiekaravaan van de Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D) langs diverse dorpsfeesten en evenementen getrokken in de provincie. De Zomertoer ging op woensdag 16 juli van start in Holten en eindigde ruim twee maanden later tijdens de rommelmarkt van de Ponyweek in Heeten. De prijswinnaars zijn afgelopen dinsdag bij Salland Wonen in het zonnetje gezet.

Ans Kroes, Hilda Wouters en Gerrie Makkink wonnen een SW4D-wandelpakket, Antwon Hollegien won een paar wandelschoenen, Ellen ten Zijthof en Harry Groot Zwaaftink wonnen een cateringpakket, Mariet Hunnenman won een paar wandelschoenen,

De promotiekaravaan van de wandelvierdaagse heeft dit jaar flink wat kilometers gemaakt. Nieuwe promotieplekken als Ootmarsum waren een goede zet. Voorzitter Chris de Bont: “Het succes van Ootmarsum gaan we volgend jaar verder uitbreiden. De wandelaars opzoeken en enthousiast maken is een belangrijke promotiemiddel voor ons evenement.”

“De mond tot mond reclame in het wandelcircuit zorgt momenteel voor een roodgloeiende telefoon. Onze ambassadeurs in de paarse SW4D shirtjes hebben heel wat agendastickers uitgedeeld en wandelaars enthousiast gemaakt,” vult bestuurslid Ben Heethaar aan. Als de voortekenen niet bedriegen, wordt er dit jaar weer een record aantal deelnemers verwacht op de Sallandse wandelpaden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.