Home / archiefcentraal / prijsvraag raad de prins van stoppelkaters

prijsvraag raad de prins van stoppelkaters

De winnaar krijgt een ‘VIP-TREATMENT’ aangeboden tijdens de Grote Sallandse Carnavalsoptocht. Ereloge dus, samen met alle genodigden op een fraai prodium in het centrum van Raalte, genietend van de optocht, inclusief een droogje en natje.

Deelnemers moeten vóór 7 november 22.00 uur een email sturen naar PRIJSVRAAG@Stoppelkaters.nl . Per mail mag je slechts één naam vermelden. Diegene die het eerste de juiste voor- en achternaam vermeld is de winnaar. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt aansluitend bekend gemaakt via Salland Centraal.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.