popkoor svp twee keer in vol hoftheater

Ruim 560 mensen hebben Popkoor SVP uit Heino afgelopen weekend zien optreden in het Hoftheater. De theatervoorstellingen ‘Niet verder vertellen SVP’ op zaterdagavond en zondagmiddag waren een groot succes.

Prachtige nummers als Mag ik dan bij jou, Ice Queen en Mercy kwamen voorbij. Maar ook de Cupsong, een saxofoonsolo en zelfs een kerstliedje passeerden de revue. Dit allemaal onder leiding van dirigent Willem Jan van Asselt en regisseur Joran Schuijn, beiden uit Nijverdal. Het kinderkoor van OBS de Springplank zong ook enthousiast 2 nummers voor het grote publiek.

Het volgende concert van Popkoor SVP is op zondagmiddag 21 december bij Oortwijn Heino. Het betreft een benefietkerstconcert voor Cycle4Girls van Plan Nederland. Koorlid Paulien Boxebeld gaat in maart 2015 naar Vietnam. Haar doel is voor die tijd 3000 euro op te halen zodat drie meisjes toegang krijgen tot onderwijs, veilig drinkwater en gezond voedsel.

Het koor heeft weer plaats voor een paar nieuwe leden, met name mezzo-sopranen en sopranen. Voor meer informatie staging2.popkoorsvpheino. De repetities zijn wekelijks op maandag van 20.00 tot 22.00 uur bij Oortwijn Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.