plus severijn heeten verliest van voorwaarts

Zaterdagavond stond er in de Hoofdklasse B de wedstrijd tussen Plus Severijn/ Heeten en van NIEL/ Voorwaarts op het programma. Beide teams waren dit seizoen nog ongeslagen. Helaas werden de Heetense dames overklast vanavond door hun tegenstander en verloren met maar liefst 15-30. Dit betekent voor Heeten de eerste nederlaag van dit seizoen.

In de eerste helft was het Heeten die de score opende en kon de eerste paar minuten nog goed mee met hun opponent, maar daar bleef het helaas bij. De ploeg uit Twello nam daarna snel afstand in de eerste helft en gaf dat niet meer weg. Waar Heeten aanvallend niet zoveel kon inbrengen lukte dat bij Voorwaarts wel. Vooral Ellen Schutte van Voorwaarts was een enorme last voor de Heetense defensie. De oud speelster van Dalfsen nam haar ploeg op sleeptouw in de eerste helft en scoorde het ene na het andere doelpunt. Plus Severijn/ Heeten had hier geen antwoord op en daardoor werd het gat al snel groter. Na 30 minuten te hebben gespeeld was het 7-17 in het voordeel van Voorwaarts.

In de tweede helft lukte het de jonge equipe van Anja Lubbers niet meer om in de wedstrijd te komen. Er zat wel meer rust in het team, maar het lukte niet om de defensie van Voorwaarts te doorbreken. Heeten miste de nodige ervaring in het team om de wedstrijd te kantelen. De dames uit Heeten hadden het abitrale duo ook niet aan hun zijde, maar dat was uiteindelijk niet bepalend voor de wedstrijd. Het verschil tussen beide teams was gewoon te groot en Van Niel Voorwaarts won dan ook verdiend. Eindstand 15-30.

Volgende week wacht er voor Plus Severijn Heeten een uitwedstrijd in Soest tegen B.D.C.

Scores Plus Severijn/ Heeten

Amél Blok 4, Rosan Schiphorst 2, Astrid Schaapveld 2, Diede van Dartel 2, Lisa Nijland 1, Liset Meijerink 1, Rosan Kortenhorst 1, Maureen Schiphorst 1, Kelly Wichers Schreur 1,

Meer foto's