plork en de aannemers in leeren lampe

Plork en de Aannemers verzorgen zaterdagavond een optreden in de Music Factory van De Leeren Lampe. Ook zijn de Club Light (top 40 muziek) en de Brouwersbar (Hollandse bar) geopend. De entree is tussen 22.30 uur en 23.30 uur gratis, na 23.30 uur betaal je 6 euro.

Enkele jaren geleden zag Plork en de Aannemers het levenslicht, wat begon als een geintje in de kroeg is uitgegroeid tot een rockende stampende feestmachine met het geingehalte hoog in het vaandel. Dit is natuurlijk niet vreemd, want alle leden van de band hebben hun sporen in de showbusiness ruimschoots verdiend.

Zo was Plork jarenlang voorzanger in een kozakkenkoor, Aannemer 1 was tamboer bij de fietsfanfare van de Raboploeg, Aannemer 2 speelt nog steeds bij een dakkapel uit Laren en Aannemer 3 was 4 jaar lang solist bij het Klingeltingel Dreieck Ensemble uit Steinfurt. Door deze verschillende invloeden heeft Plork en de Aannemers zich ontwikkeld tot een unieke en veelzijdig inzetbare band.

Je kunt gebruik maken van De Leeren Lampe taxiservice. Op de website staging2.deleerenlampe.nl vind je alle tijden en opstapplaatsen. Voor 5 euro per persoon kun je gebruikmaken van de taxiservice. Je dient wel voor zaterdagavond 21.30 uur te reserveren via 0572 – 355 855 of info@deleerenlampe.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.