piet ongewijzigd bruin bij sintshowpaleis

“Wij veranderen helemaal niks. Piet blijft bruin zoals hij altijd was.” Dat laat Eelco Koenjer van SintShowPaleis weten. “Het wordt een ongewijzigd groot feest.” En de Zwarte Pieten-discussie laat hij lekker langs zich heen gaan. “Wij houden ons bezig met het organiseren van een fantastisch kinderfeest.”

Voor het dertiende jaar zal SintShowPaleis dit jaar in het Hoftheater in Raalte te zien zijn. De kaartverkoop is vrijdag gestart. De 8 Sinterklaasshows vinden plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 november. De eerste show in de rij is evenals voorgaande jaren op de vrijdagmiddag om 16.00 uur voor mensen met een verstandelijke beperking.

Muzikaal worden de shows weer begeleid door de Pietenband Op Stoom, die dit jaar ook een verassende metamorfose heeft ondergaan. De jaarlijkse afwisseling in muziek en verhaallijn en het hoge meezinggehalte, maken dat SintShowPaleis jaarlijks weer op uitverkochte zalen kan rekenen.

Een nieuw verhaal, nieuwe verassingen, nieuwe liedjes en dat alles in een fantastisch decor. Natuurlijk gaat niemand aan het eind van de anderhalf uur durende show met lege handen naar huis. Kinderen kunnen samen met Sinterklaas op de foto.

Van de opbrengsten van SintShowPaleis word ook dit jaar een schenking gedaan aan een goed doel. Wat dit doel is, wordt later bekend gemaakt.

Via staging2.facebook.com/sintshowpaleis kun je SintShowPaleis liken en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. De kaartverkoop vind plaats via de webshop op staging2.sintshowpaleis.nl en via de voorverkoopadressen Annie Schulten en Bruna in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.