persoonlijke fouten doen overwetering de das om

Overwetering blijft op vijf punten staan. Dit weekend werd er met 1-2 verloren tegen het hogergeplaatste Helios uit Deventer. De Deventer ploeg strafte twee persoonlijke fouten genadeloos af. In het restant van de wedstrijd kon Overwetering de achterstand niet meer goedmaken.

‘‘Het zijn allebei cadeautjes. Wij schieten eerst de bal helemaal in de breedte zomaar weg tegen de voeten van de tegenstander. Daar komt een penalty uit. Nog geen twee minuten schieten wij de bal verkeerd uit. Dat wordt dan mooi afgemaakt. Je maakt gewoon twee persoonlijke fouten en dan loop je er achteraan,’’ liet Overwetering-trainer Henk van Norel weten bij AirPlay-radio.

Enkele minuten voor de rust verkleint Bram van Bessen de achterstand van 0-2 naar 1-2. Hij schiet een strafschop tegen de touwen. ‘‘De tweede helft hadden wij problemen met hun verdediging. Zij waren een iets slimmere ploeg. Ja goed, het zat er voor ons vandaag niet in. De twee tegendoelpunten deden ons de das om en daar kwamen wij niet meer overheen,’’ besluit Van Norel bij AirPlay-Radio.

Op 26 oktober is de volgende competitieronde. Helios speelt thuis tegen STEVO uit Geesteren en Overwetering treedt eveneens op eigen veld aan. Ditmaal is PH Almelo de tegenstander.

Top vijf klassement 2J:

1:Tubantia 6-18

2:Helios 6-12

3:WSV 6-12

4:Stevo 6-11

5: Wijhe ’92 6-9

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.