pec zwolle simpel door in bekertoernooi

PEC Zwolle heeft woensdagavond simpel de volgende ronde van de KNVB Beker bereikt. In eigen huis versloeg de Eredivisionist de topklasser HHC Hardenberg met 6-1. Grote man aan d kant van Zwolle was Thomas Lam, die al voor rust voor een officiële hattrick tekende.

HHC Hardenberg had woensdagavond weinig in te brengen in het IJsseldeltastadion. De formatie wilde wel, maar PEC Zwolle was oppermachtig. Hoewel de Hardenbergers al vrij snel dicht bij de openingstreffer waren, was het PEC Zwolle die al vroeg de voorsprong pakte. Jody Lukoki wist na een mooie actie Thomas Lam te bereiken, die vervolgens hard raak kopte. Bijna direct daarna vergrootte de thuisploeg de voorsprong dankzij een treffer van Thomas Lam.

Vervolgens kwamen beide ploegen dicht bij een doelpunt. Een doelpunt van HHC Hardenberg werd wegens buitenspel afgekeurd. Niet veel later werd een doelpunt van PEC wel reglementair gemaakt. Tomas Lam kopt een hoekschop binnen.

De bezoekers lijken daarna terug te komen in de wedstrijd, wanneer Gouriye een voorzet van Penterman raak kopt (3-1). Maar al vrij snel stelt PEC Zwolle orde op zaken. Thanasis Karagounis brengt Zwolle nog voor rust op 4-1.

Na rust gaat Zwolle door waar het gebleven was en krijgt het enkele grote kansen op een nog grotere score. Het is vervolgens Bart van Hintum die uit een vrije trap de 5-1 binnenschiet. Even later wordt het ook nog 6-1, dankzij een schitterend doelpunt van Ben Rienstra.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.