pec fans beschadigen adelaarshorst

PEC Zwolle-fans hebben zondag in stadion De Adelaarshorst in Deventer tijdens de wedstrijd tegen Go Aead Egles de scheidingswand van het uitvak zodanig beschadigd dat die uit het lood is komen te hangen, dat meldt RTV Oost.

Eaglesvoorzitter Edwin Lugt kan het schadebedrag nog niet noemen, maar liet in de Stentor vandaag weten dat de rekening voor het herstel naar Zwolle wordt gestuurd. “Het is in dergelijke gevallen gebruikelijk dat de financiële verantwoordelijkheid bij de uitspelende club ligt.”

Edwin Lugt zei er vanuit te gaan dat de schade aan het uitvak voor volgende week woensdag is hersteld. Dan staat Go Ahead Eagles voor de uitdaging om na Feyenoord ook FC Twente uit het nationale bekertoernooi te knikkeren. Het duel tegen de Tukkers begint om 20.45 uur.

@GAE_0570 postte twee foto’s op Twitter waarop de vernielingen te zien zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.