paraplus en ponchos domineren dagbeeld

Dat er wat regen viel, deerde de wandelaars overigens weinig. Een praatje met verschillende deelnemers van de Wandelvierdaagse leerde simpelweg dat de sfeer in het ‘wandelpeloton’ ook donderdag opperbest was.

“Mooie routes, gezellige mensen en dat beetje regen zijn we na de soep vergeten,” vatte een wandelaar vlak voor Luttenberg samen. In het dorp kregen de lopers een kop soep en broodje voorgeschoteld bij Spoolder om daarna, opgedroogd en opgewarmd, ‘de berg’ op te gaan.

Ook bij de vrijwilligers van de organisatie zit tijdens de voorlaatste wandeldag de sfeer er prima in. “Bij ieder kaartje dat ik knip, hoor ik een ander accent,” stelt een man bij de controlepost. “Maar wel accent ook ik hoor, het regent complimenten. Iedereen heeft het donders naar de zin.”

Vrijdag gaat de wandelvierdaagse op naar het einde. De laatste etappe gaat richting Heeten. Daarna worden de wandelaars op bijzonder feestelijke wijze in het centrum van Raalte onthaald. De ervaring leert dat er vervolgens een gigantisch feest losbarst in de tent op de Domineeskamp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.