pannenkoeken bakken voor serious request

Ieder jaar komen Sam, Julia en Jolande Pronk uit Luttenberg met een eigen actie om de landelijke actie van Serious Request te steunen. Vorig jaar hebben zij een taarten actie gehouden en het jaar ervoor heeft de familie gezamenlijk cup-cakes gebakken. Dit jaar steunen zij Serious Request door hun huis om te bouwen tot een pannenkoekenrestaurant.

Twee succesvolle avonden hebben zij er al op zitten. Op de resterende avonden, 1 en 22 november, zullen zij wederom ongeveer twintig gasten voorzien van pannenkoeken. Mensen kunnen een tafel reserveren en voor tien euro onbeperkt pannenkoeken eten inclusief een drankje en toetje. In totaal maken ongeveer 125 mensen gebruik van deze pannenkoekenactie.

Dit jaar zullen zij de opbrengsten persoonlijk naar het glazenhuis in Haarlem gebracht worden om de opbrengst af te geven. Het thema van Serious Request is dit jaar is “Hands off our girls”. Het geld gaat naar de meisjes en vrouwen in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.