overwetering de sterkste tegen lemelerveld

Overwetering heeft zondagmiddag met 0-3 gewonnen van Lemelerveld. Na een gezapige eerste helft sloeg de ploeg vlak voor en vlak na rust toe. Voor de groengelen was het de eerste zege van het seizoen. In Lemelerveld worden de zorgen groter, na vijf wedstrijden staat de ploeg stijf onderaan in de Tweede Klasse J.

Voor rust gebeurde er heel weinig op Sportpark Heidepark. Lemelerveld was iets beter, had meer balbezit, maar creëerde geen uitgespeelde kansen. Een ruststand van 0-0 was logisch geweest, maar die kwam er niet. In de extra tijd van de eerste helft was Paulino Kifeta trefzeker.

Vlak na rust maakte diezelfde Kifeta een prima actie. Hij zorgde ervoor dat Bram de Haas bij de tweede paal de bal binnen kon glijden. Amper tien minuten later bekroonde Kifeta zijn uitstekende wedstrijd met de 0-3. Op aangeven van Bram van Bessen besliste hij de wedstrijd. Lemelerveld had weinig in te brengen, enkel met een afstandsschot op de lat was de ploeg dicht bij een treffer.

Overwetering-trainer Henk van Norel: “Voor rust was het niet zo best van beide kanten. In de tweede helft hebben we het iets anders neergezet, waardoor we de wedstrijd naar ons toe konden trekken.” Het was voor de ploeg van Van Norel pas de eerste overwinning van het seizoen. “We staan er nog niet zo best voor. De doelstelling is wegblijven uit de degradatiezone. Vier ploegen onder ons houden dus,” aldus de oefenmeester.

Volgende week speelt Overwetering thuis tegen het verrassend goed presterende Helios. De promovendus uit Deventer staat derde in de Tweede Klasse J. Lemelerveld gaat dan op bezoek bij Stevo, de nummer zes.

Rechterrijtje 2J:

7. Wijhe 5 – 6

8. Overwetering 5 – 5

9. SDC 5 – 4

10. Suryoye 5 – 4

11. KOSC 5 – 4

12. Schalkhaar 5 – 4

13. Voorwaarts 5 – 4

14. Lemelerveld 5 – 2

De nummers 11 en 12 spelen nacompetitie, de nummers 13 en 14 degraderen rechtstreeks.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.