open ochtend de groene helden en pinkeltje

Woensdag 8 oktober en vrijdag 10 oktober opent peuterspeelzaal ‘De Groene Helden’ en de Kinderopvang ‘Pinkeltje’ haar deuren voor (toekomstige) ouders met hun baby of peuter. Ouders kunnen tussen 9:00 en 11:15 een kijkje komen nemen op de locatie in Balkbrug (Hoofdweg 15) en de locatie in Nieuwleusen (Zandspeur 91).

De baby’s of peuters die meekomen, mogen meteen mee doen met de unieke en gevarieerde activiteiten die het team van zowel de psz als het kdv aanbied. Bij deze groene kinderopvang en peuterspeelzaal ligt de nadruk op het fijn spelen, ontdekken en spelenderwijs leren in de natuur. Iedere ochtend wordt er gestart met een yoga of muziekles, daarnaast wordt er VVE (voor en vroegschoolse educatie) aangeboden. De VVE-activiteiten worden op een leuke en speelse manier aangeboden, waarbij gewerkt wordt met Puk en Co en creatieve activiteiten die de leidsters zelf bedenken aan de hand van de interesses van de kinderen. Vanuit Dedemsvaart is er zelfs een mogelijkheid om op te stappen bij kinderboerderij Dekibo.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.