open muziekestafette heino kent 43 optredens

De vierde editie van de Open Muziekestafette Heino kent maar liefst 43 optredens. Om die optredens een podium te bieden, heeft het muziekevenement twee dagen nodig.

De opening van de estafette in de Hervormde Kerk in Heino is vrijdagavond 3 oktober om 19.00 uur. Op zaterdag is de kerk vanaf 09.30 uur de hele dag bevolkt met musici. De sluiting van de muziekdagen is telkens kort na 22.00 uur.

Binnen een week was de Open Muziekestafette volgeboekt. Deelname is er uit Lemelerveld, Heino, Dalfsen, Raalte, Olst, Wijhe, Zwolle, Vilsteren, Luttenberg, Hardenberg, Zalk, Ommen, Haarle, Hellendoorn, Nijverdal, Etten Leur en zelfs uit het Duitse Potsdam.

Vanuit Caputh (nabij Potsdam) komt Helga Hoffmann. Contacten zijn er gelegd tijdens het Tulpenfest 2013 in Potsdam waar het shantykoor ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren diverse optredens verzorgde. In maart dit jaar zong deze schlagerzangeres samen nog met het Songs van Toen Koor ‘de Jonkvrouwen’ uit Zwolle. Ook in Nieuwleusen werkte ze toen mee bij een optreden van ‘de Stuwzangers’.

Zie voor meer info: http://muziekestafette.vanwifferen.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.