ongeslagen heino laat wederom punten liggen

Heino heeft dit weekend een punt overgehouden aan het treffen met TVC’28. Na het gelijke spel van vorige week tegen Concordia-Wehl werd er dit weekend wederom de punten gedeeld. Op eigen sportpark de Kampen bleef het 0-0.

In het debuutjaar in de eerste klasse is de ploeg van Marc Lobbert nog steeds ongeslagen. Met twee overwinningen en vier gelijke spelen staat Heino nu zesde op de ranglijst. Door het gelijke spel van dit weekend zakte het team van plek vijf naar zes.

Ondanks de 0-0 uitslag was de wedstrijd tegen TVC’28 geen saaie wedstrijd. De eerste helft was aantrekkelijk en Heino was de bovenliggende partij. In de tweede helft kon Heino de tegenstander niet de wil opleggen. Heino kon niet scoren tegen het team uit Tubbergen en deed zichzelf hiermee tekort. Kansen werden in het verloop van de tweede helft spaarzamer.

Volgend weekend speelt Heino geen competitiewedstrijd. Op zondag 26 oktober treedt Heino aan tegen de nummer twee in het klassement Hoogland.

Stand 1E:

1: Alvema 6 – 18

2: Hoogland 6 – 13

3: Silvolde 6 – 11

4: Bemmel 6 – 11

5: Rigterbleek 6 – 10

6: Heino 6 – 10

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.