oktoberfest in bosgoed heeten

Heeten kan als dorp in de gemeente Raalte niet achterblijven en daarom houden De Treffers en Café Bosgoed op zaterdag 18 oktober een Oktoberfest. Tijdens de Ponyweek was de sfeer al te proeven, alleen nu pakt de organisatie het groot aan in de zaal van Café Bosgoed.

Op de Facebookpagina van Oktoberfest Heeten wordt iedereen uitgenodigd:

“Jawohl! Ook das Heetense Oktoberfest van der Treffers staat weer voor de deur! Van klein in der Bajes, naar iets großer in die Wippe, nu in die große Halle van Bosgoed Heeten! Mit dit jaar hevige duitse hits en polka’s van DJ en jawohl, dit jaar ein heuze echte Deutsche artist er bij!

Mit lange tafels, halve liters bier und rosé bier, korte rokjes en broeken, voorbeeldige decolletés, onverzorgde baarden en snorren, jachttrofeeën, vakliteratuur, geblokte blousen, bretels, tiroler, polka en après ski und nog veel meer, gaan wij 18 oktober eens flink huishouden in Zaal Bosgoed Heeten. Alvorens aan de avond Twente – Ajax op groot scherm. En voor wie in vol ornaat komt (Lederhosen oder Dirndl), freier Eintritt, jawohl! Es macht mir spaß! Kommen Sie auch?”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.