oktoberfeest en apres ski in leeren lampe

De Leeren Lampe houdt dit weekend op zaterdag een Après ski avond en op zondag is het vijfde Raalter Oktoberfeest.

Zaterdag 11 oktober

De Music Factory van De Leeren Lampe is omgetoverd tot één grote skihut. De grootste Après ski hits worden gedraaid door DJ Total Tommy en Feest DJ Yannick. Kom je in je après ski outfit dan wordt je beloond en heb je gratis entree. Ben je geen fan van Après ski? In de Club Light draait DJ Pim de beste Dance en top 40 hits. Tussen 22.30 en 23.30 uur kan iedereen kosteloos naar binnen, daarna bedraagt de entree zes euro.

Ook deze week kan je jezelf en je vrienden opgeven voor de verjaardagsactie. Als je jarig bent geweest heb je samen met zeven vrienden gratis toegang tot De Leeren Lampe. Je moet je wel even aanmelden voor de verjaardagsactie via info@deleerenlampe.nl en alle (8) namen even doorgeven. Voor slechts vijf euro per persoon kun je gebruikmaken van de taxiservice van De Leeren Lampe. Je dient wel voor zaterdagavond 21.30 uur te reserveren via 0572 355 855 of info@deleerenlampe.nl.

Zondag 12 oktober

Het is inmiddels een goede traditie geworden, het oktoberfeest in De Leeren Lampe. Een volle bak, lange tafels, in passende Tiroler kledij gestoken bezoekers en gezellige Duitse en Tiroler muziek. Tijdens het Oktoberfeest zullen er optredens zijn van de band Zugabe, Udo Alpfenkreuzer en DJ Total Tommy. De aanvang is om 15.00 uur en de kosten zijn 17,50 euro.

Zugabe presenteert het duel tussen Duitsland en Nederland. Het publiek bepaalt de uiteindelijke score tussen de Duitse en Nederlandse liedjes. Wie wint zal er winnen, Duitsland of Nederland? Alles wat daarbij hoort, zal gebeuren op het podium. Een complete show met een interactie met het publiek. Verzoekjes zijn geen probleem via de verzoeklijstjes achterop de viltjes die op de tafels liggen. Gerhard roept altijd: “Als we ze kennen, dan spelen we ze. Als we ze niet kennen, dan spelen we ze ook, maar dan een stuk slechter…”

DJ Total Tommy staat achter de draaitafels en zorgt voor de beste Deutsche schlagers in de pauze van de band.

Udo Alpfenkreuzer is een Oosterbuur die ‘die Sterne vom Himmel’, ‘das behang von die Mauer’ en ‘die Veters aus die Schuhe’ zingt. Enkel de allergrootste Duitse hits komen voorbij. Een ster van internationale allure, volgens sommige Oosterburen. En volgens alle Nederlanders die hem ooit hebben zien optreden: Garantiert fest.

De Leeren Lampe vraagt de bezoekers om zoveel mogelijk in gepaste kledij te komen. Kaarten voor het oktoberfeest zijn te koop bij Schulten Lederwaren in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.