off day wijhe92 tegen sdc12

Wijhe’92 heeft dit weekend verloren van SDC’12. Tegen het lagergeklasseerder team uit Denekamp werd er tegen een grote nederlaag van 1-5 aangelopen. Door de nederlaag blijft Wijhe’92 hoog in de middenmoot staan, maar ziet het de concurrentie verder uitlopen.

Gedurende de hele wedstrijd liep Wijhe achter de feiten aan. Het was in de beginfase dat doelman Bram Neplenbroek attent was en redde één op één tegen een speler van SDC. Lang hield Wijhe niet stand tegen SDC. Na ongeveer een kwartier spelen vond Jouri Mensink het net namens SDC. Het restant van de eerste was er weinig opwinding op het gemeentelijk sportpark in Wijhe.

Na de rust komt de formatie van Peter Jansen anders tevoorschijn. Na vijf minuten spelen schiet Paco Platenkamp Wijhe op gelijke hoogte. Lang kon men niet genieten van de gelijkmaker want in de eerste aanval na het doelpunt stond het alweer 1-2 voor het team uit Denekamp. Jesse Holbeek knalde de bal achter de Wijhe’92-doelman.

SDC zette hierna nog aan en vond in de 60e en 63e minuut nogmaals het net. Hierna wisselde Peter Jansen nog wel enkele spelers, maar het had geen effect meer. Doelman Neplenbroek moest zich laten wisselen vanwege een blessure en zijn vervanger Jordy Nijmeijer moest later nog een tegentreffer incasseren.

Volgende week zondag gaat Wijhe´92 op bezoek bij WSV. SDC´12 speelt volgende week op eigen veld tegen Achilles´12.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.