Home / archiefcentraal / nieuwe uitrusting voor voetbalmeiden heino

nieuwe uitrusting voor voetbalmeiden heino

De meiden E1 van VV Heino zijn door hun sponsor voorzien van volledig nieuw materiaal. Trainingspakken, windjacks, voetbaltassen, ballen en zelfs bidons. “Als ik iets doe, wil het graag in één keer goed doen,” vertelde Erwin Otten. “En als ik nu die koppies zie van de meiden, denk ik, dat we kunnen zeggen, dat dit is gelukt.”

“Op deze manier kan Erwin Otten Advies/Regiobank lokaal sporten door de jeugd ondersteunen. Het enthousiasme en de spontaniteit die VV Heino de afgelopen tijd heeft getoond als vereniging sprak mij zeer aan en daar maak ik graag op deze manier onderdeel van uit.”

Natuurlijk hoorde daar ook het maken van een teamfoto bij.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.