Home / archiefcentraal / nieuwe sponsoren dameshandbal wesepe

nieuwe sponsoren dameshandbal wesepe

Dames 1 van de handbalafdeling van SC Wesepe heeft drie nieuwe sponsoren. Kapsalon Elzebeth uit Heeten, Wim Groot Lipman Sallandse Vleesspecialiteiten uit Wesepe (Averlo) en Assetworks uit Wesepe.

Voorafgaand aan de met 25 – 12 gewonnen wedstrijd op zaterdagavond 25 oktober tegen HVBS heeft SC Wesepe sponsorovereenkomsten afgesloten met de nieuwe sponsoren.

Na jarenlang shirtsponsor te zijn geweest, is Projectbureau uit Duiven gestopt als sponsor van SC Wesepe. Kapsalon Elzebeth uit Heeten is de nieuwe shirtsponsor. Het logo van Wim Groot Lipman Sallandse Vleesspecialiteiten pronkt op de sportbroeken. De speelsters hebben ook allemaal een nieuwe sporttas aangeboden gekregen van Assetworks b.v.

De handbaldames spelen ook voor het eerst in een compleet nieuw wedstrijdtenue. Voor het eerst in de clubhistorie spelen de handbaldames ook in een zwarte broek, de officiële kleur van de broek van SC Wesepe. Het gele shirt met rode en zwarte accenten doet terugdenken aan de tenues uit de jaren vijftig. Toen speelden de handbaldames in gele shirts met rode broekjes.

Lees ook

December-editie Soepcafé Annahuis gecanceld

RAALTE – Het soepcafé in het Annahuis, dat gepland stond op vrijdag 10 december, gaat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.