nieuwe kleding voor handbal haarle

Alle senioren- en jeugdteams van handbalvereniging AutoService Haarle zijn in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe kledinglijn is afgelopen zaterdagavond gepresenteerd aan een groot publiek tijdens de eerste thuiswedstrijd van dames 1.

De kleding is mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor AutoService Haarle, Spar Slettenhaar en café De Droadnagel. Daarnaast wil de vereniging een stuk maatschappelijke bewustwording creëren. Dit uit zich in de vorm van twee logo’s van goede doelen op de kleding.

Met de goede doelen Villa Joep en Kika op de shirts, wil de vereniging handbalsters bewuster maken dat het niet vanzelfsprekend is om gezond te zijn en te kunnen sporten. Haarle zet zich komend handbalseizoen actief in voor deze doelen. Hiervoor worden speciale acties opgezet.

Hoofdsponsor AutoService Haarle heeft de samenwerking met de handbalvereniging met vier jaar verlengd. Naast dames 1 sponsort AutoService Haarle vanaf dit jaar ook dames 2 en jeugdteam A1. Spar Slettenhaar en café De Droadnagel sponsoren het nieuwe recreantenteam. Het bestuur is hier blij mee: “Het is fijn dat we in deze tijd kunnen bouwen op onze sponsoren en vrijwilligers. Dat houdt onze club draaiende.”

Dames 1 is het nieuwe seizoen goed begonnen in de Hoofdklasse. Het jonge team, met 5 nieuwe speelsters overgekomen vanuit de jeugd, wist de wedstrijd tegen HVSB uit Spakenburg te winnen met 12-8.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.